Марката Stanley има изключително богата 100-годишна история. Тя е създадена от изобретателя Уилям Стенли младши, който завинаги променя начина на консумация на топли напитки. През 1913 г. той успешно комбинира вакуумната изолация и здравината на стоманата създавайки изключително удобната бутилка, която познаваме до днес.

Stanley взима участие в безброй приключения и спомени. Помага ни всеки ден в сблъсъка с ежедневието, дали под формата на дневна кафе пауза или в любимите ни заведения за храна и напитки. С всяка изминала година компанията продължават да взима дълготрайни, но и креативни решения, който успяват да подпомогнат приключенията на открито.

Най-устойчивите и обичани продукти са тези, които никога не трябва да се заменят или изхвърлят. Ето защо Stanley изграждат своите бутилки да са годни за многократна употреба (повече от 100 години). Те ги създават изцяло от стомана, която е един от най-рециклируемите материали на планетата. Това води до по-малка еднократна продуктова необходимост, което съответно и означава по-малко токсични материали в природата.

Stanley е може би една от първите фирми, които осъзнават важността на производството на дълготрайни продукти за многократна употреба, като с това действие дават сериозен пример на конкуренцията. Те остават фокусирани върху здравето и безопасността на околната среда, като това се забелязва през цялата им работна верига. Марката се обвързва пряко с етичното производство, успявайки да намали корпоративния си отпечатък и гарантирайки доживотна гаранция, която често означава подмяна на част вместо цял продукт.
Да, те създават продукти, които издържат цял живот. И те възнамеряват да прекарат този живот, постъпвайки правилно към своите служители, нашата планета и най-вече нас, техните клиенти.© Copyright 2020, All Rights Reserved | Customized with love and passion by NT Websites
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram