Crime London е марка, вдъхновена от ретро стила, която се фокусира върху създаването на екстравагантни, но същевременно удобни обувки. Като компания с богата история простиращата се през четири поколения, семейство Кистерман притежава разнообразна гама от глобални марки с изключително добра репутация. През 2012 г. компанията решава да създаде своя собствена марка, която е поета от сестрите Лиза и Джесика Кистерман, които съчетават традиционната семейна естетика с модерните, авангардни характеристики на грънджа.

Вдъхновен от звуците и вибрациите на малките квартали в Лондон, марката успява да обхване алтернативната рок сцена в Шоурдич. Подчертавайки стила на Източен Лондон, бранда има амбицията да бъде насочен към младата, динамична и готина среда, като същевременно предлага обувки, подходящи за всички възрасти, но и за хора, които не се страхуват от това да бъдат забелязани.

Предоставяйки висококачествени дизайни, Crime London се насочва към музиката и изкуството, като ги представя по специален, необикновен начин. Отличаваща и различна, марката държи на „истинското“, като една от големите и цели е да акцентира върху европейският лайфстайл. Различните дизайни често са акцентирани с отличителни ципове, подобрения и текстури, които позволяват на марката да се отличава. Чрез многократното използване на контрасти и противоречиви комбинации, Crime London демонстрира уникална естетика, която се предава и на техните феноменални продукти.

Постигайки успех от първия си сезон, марката се бързо се разраства и успява да извоюва признание през последните три години. Успехите и растежа водят до това, че марката сега се разпространява в цяла Европа, Япония и някои страни от Близкия изток.


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram