За нас

GTH International Ltd.

Усетът към новите тенденции и ексклузивното партньорство с утвърдени световни марки правят GTH International вашия стратегически партньор за дистрибуция на спортни и модни марки на локално ниво. Марките, които представляваме споделят основните ни виждания и философия за автентичен стил и вкус, които ще Ви помогнат да спечелите от представянето на нови иновативни продукти на българския пазар.
Кои сме ние?
Към момента GTH International има силни позиции на пазара на едро, обслужвайки повече от 50 клиенти в цяла България. Ние знаем, че успех може да се постигне само чрез взаимноизгодни партньорства. Персонализираният подход към всеки доставчик, който изповядваме може да донесе сигурност, стабилност и просперитет и на вашия бизнес.
Компанията е активна и на пазара на дребно, като снабдява ексклузивни магазини в трите най-големи търговски центъра в страната. Нашите магазини разчитат на разнообразието от продукти, за да задоволяват нуждите на стотици клиенти всеки ден.

А разнообразието дължим на своите партньорите.

Свържете се с нас
ГОДИНА НА ОСНОВАВАНЕ 
2017
ОБЩО КЛИЕНТИ
Над 50

Екипът

Модните тенденции са адреналинът на компактния екип на GTH International. Ние знаем какво е нужно за поддържането на дългосрочни и успешни бизнес взаимоотношения: висококачествени продукти и добро обслужване.

Независимо дали става въпрос за информация, технологии, финанси, маркетинг, продажби или обслужване на клиенти, служителите ни винаги предоставят необходимата помощ в най-кратки срокове. Можете да се свържете с нас по всяко време.

Нашите марки

Всички марки


© Copyright 2020, All Rights Reserved | Customized with love and passion by NT Websites
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram