Нашата история започва през 1895 г. с моя прадядо Cassel Goorin. Той е бил майстор-производител на шапки и пътувал с кон, за да разпространи занаята и добрата си репутация. Семейното наследство продължава, четири поколения по-късно, за да осигури на претенциозния клиент забележителни и качествени шапки, както и ниво на обслужване, което съвпада с ценностите ни.

Няма човек, който да не вижда възможностите на шапката да разнообрази стила и визията му. Ние продължаваме да подкрепяме поколения от хора, които се стремят да изразят и издигнат личния си стил чрез свобода на избора и готовност да приемат промяна. Обичаме какво правят шапките за хората.

След 120 години мислим, че знаем някои неща за изграждането на качествен продукт с качествени хора. Продължаваме да отваряме врати за иновации и възобновяване. Именно тези настоящи подходи обичаме да съчетаваме с тествани във времето идеи и ценности, като същевременно смело пренасяме шапката в бъдещето.

Ако не бихме го носили, не бихме го правили. Необходими са години експериментиране, слушане и поемане на рискове, за да се развият най-интересните и качествено направени продукти, които познаваме. Страхотните шапки създават щастливи хора, а ние правим само страхотни шапки.

Добре направената шапка е инвестиция във вас - шанс да се влюбите в бъдещето си. Ние се стремим да изградим връзка, растеж и нещо ново. Хората, с които продължаваме да се срещаме и изграждаме отношения по пътя, лежат в основата на това, което правим. Каква е историята ти? Няма нужда да шепнеш. Ние сме смели производители на шапки и ги носим смело.


linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram